SODA Per Ceramica Bardelli

  • tipus Revestiment de paret / terra de gres porcelànic per a interiors i exteriors
  • materials de gres porcelànic
  • dissenyadors Daria Zinovatnaya
  • Any de producció 2020

Geometria, ritme, composició. Amb Soda, Ceramics Bardelli celebra el misteri de la creativitat. Soda és una col·lecció de rajoles de porcellana dissenyat per Daria Zinovatnaja. Es plasma les imatges de la dissenyadora, marcades per colors vius i formes geomètriques, en que Soda consta de tres llenguatges decoratius diferents: tres famílies de colors dividides en rajoles individuals amb decoracions variades.

Cadascuna d’elles té un disseny, una decoració caracteritzada per una història de colors única, dissenyada per adaptar-se perfectament coincideixen amb rajoles amb tons neutres sòlids: gris clar, tortora i ivori. L’acabat és opac i lleugerament antic, viu amb la superposició de textures gràfiques i materials. Cada rajola té un format quadrat, 25×25 cm rectificat, 1 cm de gruix, en porcellana.

Aquestes característiques tècniques fan que Soda sigui perfecte tant per a terres com per a revestiments, tant per a superfícies interiors com exteriors. Soda és una barreja de colors i dissenys geomètrics que es poden aplicar amb esquemes compositius personals i infinits, ja sigui utilitzant els colors sòlids coincidents o interactuant expertament amb altres materials naturals com la fusta i la pedra o altres més moderns com ara resines i formigó. La bellesa de Soda és una combinació de costum i fa que la col·lecció sigui especialment adequada per a entorns amb un fort caràcter expressiu. La col·lecció es presenta atrevida quan es contrasta amb cases històriques i mobles antics, tan artístic que s’inunda de llum en entorns moderns i amplis. Quan s’utilitza a terra, Soda, amb els seus esquemes compositius únics, una estructura quadrada i un acabat una mica passat de moda, és una excel·lent reimaginació moderna i vibrant de la cementina més tradicional. La col·lecció Soda és perfecte també a les zones no residencials més buscades, com ara bistrots i hotels boutique o per a la decoració i pavimentació de patis i terrasses.

Acabat: mat
Aplicació: paviments i revestiments de parets
Colors: 3 decoracions i 3 colors sòlids de fons

Més informació de SODA Ceramica Bardelli