Com accedir a l’àrea de clients de Creixell?

Entrem en qualsevol dels botóns que ens porta a l’area de clients.

o des d’aquest enllaç:

Ens demanarà el nostre codi d’usuari i contrassenya. Inicialment serà per a tothom:

Usuari: NIF de l’empresa

Contrassenya: Número de client

Si no sabem on trobar el nostre número de client podem consultar-ho a qualsevol factura, albarà, pressupost on sortirà reflectit a la capçalera. També ens ho podeu demanar directament per telèfon, mail o presencial.

Les promocions de Creixell

Tan bon punt entrem a la nostra àrea de clients de Creixell, podem visualitzar l’apartat de promocions on s’exposaran les ofertes, promocions… que tenim actualment i exclusivament online. Les ofertes poden no aplicar-se a la botiga directament, pel que la comanda s’haurà de fer exclusivament online per gaudir de la promoció.

Què hi trobo al menú d’articles?

Quan clickem a Artícles, ens mostrarà els articles que tenim a materials Creixell i a nivell consultiu podem visualitzar les tarifes, especificacions, descomptes… Es pot buscar per famílies de productes o bé per el codi d’article si el tenim. El codi d’article surt a les factures, albarans, pressupostos…

Recordeu que si un article no el tenim llistat, consulteu amb nosaltres per si hi ha opció d’aconseguir-lo i que us el poguem oferir.

Com consulto els meus albarans?

Des d’Albarans, podem filtrar els albarans creats des de creixell o directament online, es pot filtrar per data de creació, per un interval de dates, per número d’albarà, si estan facturats o no facturats.

Des d’aquest apartat, podem imprimir si fem click al botó de l’impresora (s’obrirà un pdf imprimible o descarregable) i fent click al número d’albarà del llistat, podrem consultar els articles que composen l’albarà amb tots els detalls dels articles demanats. Ideal per repassar que la comanda estigui correcta.

Puc descarregar i consultar les factures?

Les Factures, es poden filtrar de la mateixa manera que els albarans, sigui per data o per número, per pagades o pendents. D’es d’aquest apartat podem consultar totes les factures que tenim amb Materials Creixell i descarregar-les, així com crear un llistat en excel per a tenir un control administratiu.

Puc veure les vostres tarifes?

A l’apartat de Tarifes, ens podem descarregar per grup de families d’artícles, les tarifes que tenim actualment per a clients. El format es en PDF també pel que recordeu que haureu de tenir instal·lat un visualitzador pdf.

Com treballo amb les comandes?

Quan clickem a Trabajar, un cop alicat al filtre i clickat al botó de buscar, podem treballar amb les comandes que tenim amb Materials Creixell. Es poden visualitzar tant les que només s’han fet a través d’internet, com les que s’han fet presencial amb el personal de botiga, ferreteria i magatzém.

Aquí ens dirà el número de comanda, la data de creació, el total de la comanda i si s’ha servit o està pendent de servir.

Tot clar!! Com faig una comanda online?

Per començar a fer una comanda online a través de la nostra àrea de clients. Haurem de clicar en el menú Nuevo.

Un cop dins, haurem d’indicar per a quina obra es tracta la comanda, possiblement ja estigui creada per algú del nostre personal, clicant-la ens garantirem que el material pugui ser una continuació, tenint en compte el calibre, tonalitat… de les rajoles, o que el material que es demana vagi amb aquesta referencia.

Si l’obra no està creada, podem clicar a Nueva Obra i indicarem tots els detalls a continuació.

El següent pas serà indicar si el material el recollirem directament a Creixell o volem que ens el portin a l’obra (hem de tenir en compte que les despeses de l’enviament no estàn incloses i venen determinades per el pes i la distància)

Fem click a continuar.

Trobarem tots els detalls de la comanda i podem començar a incloure articles a la nostra comanda. Per començar, en el panell intermig, podem buscar directament per codi d’article si el tenim, o bé busquem un artícle per nom. Podeu consultar qualsevol factura, albarà o pressupost per trobar els noms i codis d’article.

Un cop inclosos tots els artícles, si estem conformes amb la comanda i el seu total, farem click a Cerrar y enviar per a que puguem començar a tramitar la comanda. Si no ho tenim clar, podem aparcar pedido i editar-lo més endavant per a llavors enviar o esborrar.  Els aparcats es trobaran de nou a l’apartat Trabajar que hem vist anteriorment. Des d’allà podrem enviar, esborrar o editar.

Com canvio les meves dades i el meu password?

Des de Mi Perfil es poden modificar les dades, ja sigui el correu o bé la contrassenya d’accès.

Què passa si algo no em funciona o tinc una incidència amb l’aplicatiu?

És possible que en algun moment us trobeu amb algun petit problema d’accés o bé que les connexions amb Internet estiguin presentant problemes. Per a això ompliu el formulari de l’apartat Incidencia i serà enviat al nostre webmaster perquè pugui solucionar el problema i respondre en la major brevetat.

Si no ha quedat prou clar, hem fet un petit vídeo explicatiu, qualsevol dubte envieu un correu a expo5@creixellcreixell.cat i us guiarem sobre com accedir.