Creixell, des de 1970

Empresa amb esperit i filosofia familiar, ubicada a Palafrugell, es remunta a l’any 1970. Iniciant la seva activitat com a transportistes de materials per a la construcció.

D’ençà dels seus inicis, ha anat evolucionant, adaptat-se al mercat i a les necessitats dels seus clients; però no és fins el 2005, que inaugura les noves instal·lacions adoptant un canvi important, on l’aposta és el creixement amb marques punteres al mercat, l’ampliació de metres en exposició, magatzem i zones de treball.

En l’actualitat Creixell compta amb un equip humà de 25 professionals, 14.000 metres de pati, 2.000 d’exposició de botiga, 2.000 de magatzem i 500 de taller mecànic i continua la seva tasca de modernització i adaptació a les demandes de mercat, donant resposta al sector de la construcció, cuina, bany, ceràmica i parquets, amb les millors firmes del sector.

Un espai ampli, modern i actual on el client pot escollir tots els acabats finals de l’obra, creant espais personalitzats, còmodes i funcionals.

Fidels a la gestió fomentada en el desig de ser una empresa moderna i a l’avantguarda, l’objectiu i la raó de ser principal, segueix essent oferir servei i atenció personalitzada als nostres clients, aconseguint crear espais i sensacions de benestar i confort.

creixell materials de construcció

Coneix el nostre equip

TRACTE I ASSESSORAMENT PERSONALITZAT.

Pere Creixell
Gerència

Josep Maria
Tècnic i Director Comercial

helena bahi

Helena Bahí
Direcció del Showroom

Roberto Barzola
Encarregat del magatzem

Martí Parera
Departament de ferreteria i cap de tràfic

Gemma Savalls
Cap de compres

Àngel Hormigo
Administratiu de Vendes i Marketing