Creixell, des de 1970

Empresa amb esperit i filosofia familiar, ubicada a Palafrugell, es remunta a l’any 1970. Iniciant la seva activitat com a transportistes de materials per a la construcció.

D’ençà dels seus inicis, ha anat evolucionant, adaptat-se al mercat i a les necessitats dels seus clients; però no és fins el 2005, que inaugura les noves instal·lacions adoptant un canvi important, on l’aposta és el creixement amb marques punteres al mercat, l’ampliació de metres en exposició, magatzem i zones de treball.

En l’actualitat Creixell compta amb un equip humà de 25 professionals, 14.000 metres de pati, 2.000 d’exposició de botiga, 2.000 de magatzem i 500 de taller mecànic i continua la seva tasca de modernització i adaptació a les demandes de mercat, donant resposta al sector de la construcció, cuina, bany, ceràmica i parquets, amb les millors firmes del sector.

Un espai ampli, modern i actual on el client pot escollir tots els acabats finals de l’obra, creant espais personalitzats, còmodes i funcionals.

Fidels a la gestió fomentada en el desig de ser una empresa moderna i a l’avantguarda, l’objectiu i la raó de ser principal, segueix essent oferir servei i atenció personalitzada als nostres clients, aconseguint crear espais i sensacions de benestar i confort.

creixell materials de construcció

Coneix el nostre equip

TRACTE I ASSESSORAMENT PERSONALITZAT.
helena bahi

Helena Bahí
Direcció botiga

josep maria garcia

Josep Mª Garcia
Tècnic comercial

pere creixell

Pere Creixell
Gerència

gemma savalls

Gemma Savalls
Cap de compres

marti parera

Martí Parera
Departament ferreteria

roberto barzola

Roberto Barzola
Encarregat magatzem

Projectes

Durant aquests d’anys de feina i dedicació hem desenvolupat molts projectes: petits, grans, modernistes, vintages, funcionals etc… on els nostres clients son els protagonistes.

logo blanc

Comencem?

Si tens previst fer reformes, o canviar la cuina o el bany o el terra, pots venir a les nostres instal·lacions a Palafrugell. T’atendrem i t’assessorarem per tal que puguis realitzar tots els canvis que calguin. Quan ho necessitis comencem a treballar.