Projecte de Cuina i 2 banys

La reforma del bany és un dels projectes més importants en una llar, ja que és un espai que ha de ser alhora funcional i atractiu. En aquesta reforma, hem emprat una sèrie de materials i dissenys que han aportat un estil únic i acollidor al bany.

En primer lloc, les rajoles imitació a òxid blanc han donat un toc rústic i original al bany. Aquesta rajola és una opció excel·lent per aconseguir un estil industrial i vintage, sense perdre l’elegància.

Els mobles de mapini model Aleph oberts han complementat la decoració del bany, ja que són uns mobles versàtils i pràctics que permeten guardar totes les coses necessàries a l’abast de la mà.

Les aixetes de gessi han afegit un toc de sofisticació a l’espai, ja que són un element decoratiu que alhora ofereixen una gran funcionalitat i comoditat.

Per acabar, la banyera exempta és un element clau en el disseny del bany, ja que és una opció elegant i moderna que ofereix un gran confort a l’usuari.

En quant a la cuina, els acabats de fusta natural fabricada per Mobalco han creat un espai acollidor i càlid. L’encimera de porcel·lànic imitació a pedra natural negra amb beta blanca ha aportat un toc de modernitat i elegància a la cuina, creant un espai pràctic i atractiu per a la preparació de menjars i el lleure.

En resum, aquesta reforma ha aconseguit un resultat espectacular gràcies a la selecció dels materials i dissenys adequats per a cada espai. Si busques transformar el teu bany o cuina, no dubtis en optar per aquestes opcions de disseny i materials, que aportaran un estil únic i acollidor a la teva llar.