Pressupost de Gestió d’obra a la Costa Brava

Necessites fer reforma a casa teva oa les instal·lacions de la teva empresa o negoci?

Ens ocupem de el procés complet, preparem amb tu el projecte i fem el seguiment de la reforma. Ens ocupem el disseny d’interiors i et assessorament en decoració. Evita intermediaris. Redueix despeses en la teva reforma. Facilitem la interpretació de qualsevol pla tècnic. A Creixell treballem amb eines que permeten el seguiment dels projectes de reforma perquè et facis una idea de com quedarà tot abans de començar l’obra. Fins i tot, segons estem revisant el projecte a mida, podem modificar el que ens diguis i que després s’apliqui directament en el projecte constructiu sense haver d’invertir hores en realitzar aquestes modificacions.

Obra nova

Preparació d’una parcel·la per a l’inici de la construcció, treballs monolítics, treballs de pedra i pedra armada, sistemes d’enginyeria, treballs d’instal·lació, decoració d’interiors, fontaneria i electrodomèstics.
0
Indiqueu els m2 a reformar

Reforma

Desmuntatge d’elements antics, cablejat elèctric complex amb la instal·lació de preses elèctriques, cablejat i instal·lació de condicionadors d’aire, fontaneria complexa, cablejat amb la instal·lació de fontaneria, equipament, anivellament de parets i sostres, solera, pintura d’alta qualitat, enrajolats al bany i a la cuina, mobiliari de cuina i la seva instal·lació, electrodomèstics de cuina mitjana, cablejat de calefacció, paviments, substitució de finestres i portes.
0
Indiqueu els m2 a reformar
*No inclòs cap imprevist / + 10% per a obra nova / + 21% per a reformes / Pot incrementar el preu en acabats especials
Total €