Noves mostres de Ceràmica Saloni al nostre showroom

Saloni es dedica a la fabricació de ceràmica, porcellana i mosaics per a banys, salons, cuines, estades comercials i exteriors per a tots els estils: productes innovadors, amb excel·lent qualitat i disseny.

Saloni es va fundar en 1971 amb el clar compromís d’oferir als consumidors els productes que necessiten i contribuir a una societat sostenible.

Ceramica Saloni de qualitat i disseny

Amb això en ment, l’empresa s’esforça, de manera continuada, per oferir productes innovadors de gran qualitat i disseny, d’acord amb les necessitats del mercat. Així mateix, inverteix constantment en R + D + I, introduint mètodes de fabricació d’avantguarda.

Saloni produeix una àmplia varietat de diferents productes de pasta blanca, porcelànic i cos de color perquè els clients puguin trobar el que millor s’adapti a les seves necessitats.

Per Saloni, la fabricació de rajoles és un llegat tradicional, actualitzat i portat al segle XXI. La firma busca garantir que tots els projectes nous incorporin una cosa única per personalitzar els espais habitables i transformar les cases en una llar.

Sostenibilitat i avantguarda

Aquestes són les dues qüestions clau que Saloni té en compte en el desenvolupament de nous productes. Saloni ha posat les seves mires en la investigació, disseny, desenvolupament, fabricació i promoció de noves gammes de rajoles on es dóna prioritat a les pràctiques de RSE, basades en un compromís ambiental i social.

Les iniciatives inclouen:

  • Sistemes de construcció que siguin sostenibles i donin suport a la comoditat i la qualitat
  • Reducció contínua de l’ús d’energia
  • Contaminants mínims en la producció i els productes
  • Residus mínims i fàcil maneig de residus
  • Pla de negocis per a la minimització de contenidors i residus de contenidors

Reclam ambiental

Saloni té un Reclam Ambiental autodeclarat validat per l’Institut de Tecnologia Ceràmica Saloni i verificat per Bureau Veritas i compleix amb els requisits d’UNE-EN ISO14021 i l’autorització ambiental integrada en virtut de la Llei 16/2000
Més informació