Novedoses aixetes de pedra artesanals

Fetes amb metall, fusta i pedra natural, són el resultat d’un trencador dissenyador inspirat amb l’equilibri de la naturalesa.

13 de febrer de 2018

aixeta gessi

És en diferents moments i llocs, però amb la coincidència de trobades fortuïtes en la vora de l’aigua, element de la inspiració de la Companyia, que la gent creativa de Gessi es va trobar amb el dissenyador Giuseppe Maurizio Scutellà i l’artista-filòsofa Marsel Lesko. Tots dos s’havien compromès de forma independent per crear, una percepció gràfica, la primera, una escultura poètica, l’última, que integrava estats d’equilibri físic, mental i espiritual.

“El silenciós alè de pedres em va ensenyar a respirar” diu Marsel, i el seu encantador auguri per a l’harmonia personal és una pràctica antiga i ancestral: la recerca de l’equilibri aparentment impossible entre les pedres.

Aquest exercici de meditació requereix que et perdis en l’acció, que et posis totalment al servei de la pedra, convertint-te en la pedra mateixa. Escoltar el silenci permet que la nostra respiració sintonitzi amb l’equilibri universal de la naturalesa; necessites rendir-te al flux de la vida en un moment fora del temps convencional, per finalment trobar-te en el teu propi centre, en equilibri.

pedra
pedra
  • Trencador disseny

  • Metall, fusta i pedra natural

  • Disseny natural