Murals de paret Glamora

Els papers pintats, són sens dubte com una pintura i poden comunicar emocions molt profundes! Quan es tracta de revestiments de parets; les possibilitats són infinites! Ens va captivar la creativitat d’aquesta empresa italiana que fa murals de paret Glamora.

Glamora és una empresa dedicada al vinil decoratiu, que dissenya i produeix murals decoratius com a revestiments.

Els revestiments murals Glamora han estat escollits per importants estudis d’arquitectura i disseny; per crear interiors originals i inclusius en múltiples escenaris vitals i arquitectònics.

Aquests murals de Disseny atemporals, exploren la diversa creativitat internacional, des de les arts gràfiques, fotografia i comunicació visual, aplicats a cada context arquitectònic; am un estil decoratiu i desig personal, oferint solucions fascinants, originals i eclèctiques per a una nova concepció i interacció entre disseny i vida.

A continuació, podràs comprovar com aquests fons de pantalla gràfics i visuals poden transformar completament els espais aportant textura i volum.

Afegeix textura i volum als teus espais

La col·lecció Wallcovering dels murals de paret de Glamora, són un exemple perfecte de com els fons de pantalla poden proporcionar a l’arquitectura una dimensió extra: el Storytelling.

T’imagines viure dins d’una caixa de cartró? Aquest decorat et transporta a un espai diferent i atrevit.

murals de paret glamora

Un tros de fulla engrandit dóna a les persones l’oportunitat de mirar per una lent d’augment per observar la natura d’una manera diferent i amb tot detall. Et brinda una mica de calma i aire al mateix temps.

questa imatge tridimensional a gran escala no només augmenta visualment l’espai existent, sinó que també crea una atmosfera única i et porta a viatjar en el temps.

Personalitza el teu espai

Els revestiments murals de paret de Glamora han estat elegits per importants estudis d’arquitectura i disseny per crear interiors originals i inclusius en múltiples escenaris vitals i arquitectònics. Des de les seus de TripAdvisor a Boston o Google a Nova York o l’Endicott College a Massachusetts a prestigiosos hotels, locals de tendències, salons d’exposició de moda; des d’Europa a EE. UU. i Orient; i tot això, sense posar barreres a la llibertat dels arquitectes i dissenyadors, amb realitzacions totalment a mida per a cada ambient i necessitat.

Més Informació