Idees de capçals de llit amb rajola

Quan fa que no heu renovat el vostre dormitori? Potser no us haureu plantejat mai fer servir rajoles, doncs són una elecció encertada per als vostres dormitoris! No només serveixen per revestir quartos de bany o cuines, sinó que tenen moltes més aplicacions en el nostre dia a dia i que a vegades ni tan sols ens havíem fixat. Des de menjadors de restaurant a oficines. Tenen una durada molt més alta que les catifes, els laminats o fustes naturals, i són més resistents a les taques, a les ratllades i el manteniment és mínim ja que són molt fàcils de netejar. Aquestes són les nostres idees de capçals de llit amb rajola:

Escama de peix (Cevica Jazz):

Aporta un toc divertit i desenfadat amb aquesta rajola en forma d’escama de peix. No només serveix per revestir restaurants de sushi japonesos, o quartos de bany sinó que també pot ressaltar la teva habitació.

Rajoles imitació pissarra:

No es tracta de transformar completament els espais del dormitori, si no que amb tan sols afegir una impressionant paret característica és una altra forma fabulosa de refrescar l’aspecte d’una habitació. Les superfícies amb textura són una forma fantàstica d’injecció de caràcter a una zona de paret que no té vida. Les teules de pissarra dividides consisteixen en tires emmallades de diferents longituds i gruixos que s’han unit per crear una superfície esglaonada i de diversos nivells.

Rajoles imitació fusta (Gayafores Village):

Les rajoles amb efecte de fusta no només vénen en marrons naturals i tons sorrencs, hi ha versions blanques, desgastades, blaves… Les fustes més clares o tipus mel són fonamentals per crear aquest aspecte escandinau i relaxant tan popular a casa teva. Si afegiu rajoles clares a un espai interior, el dormitori semblarà més gran i lluminós, així que si voleu revifar el vostre dormitori, són una opció fantàstica.

Rajoles en hexàgon:

Anteriorment, ja hem fet una pinzellada sobre la idea de crear un impactant mur a qualsevol espai amb rajola. Afegir una rajola característica a un espai de paret és una forma senzilla i ràpida de donar a l’espai un nou esclat de vida. L’humil hexàgon és una de les formes més modernes del món de l’interiorisme. Les nostres rajoles ‘ hexàgon amb el seu meravellós patró de patrons d’efecte de pedra o desgastats, són perfectes per crear una paret de bresca en un dormitori.

Rajoles amb efecte de formigó:

Si seguiu al dia de totes les novetats d’interiors, és probable que sigueu conscients de l’encantadora tendència industrial, on s’introdueixen elements a la llar. El paviment de formigó és una part important de la creació d’un esquema industrial, però no tothom té un terra de formigó. És a dir, que les rajoles d’efecte de formigó són les millors. Són perfectes per combinar un dormitori amb el teu bany propi.

Així que aquí teniu les nostres millors idees de capçals de llit amb rajola, una selecció dels nostres millors dissenys per utilitzar-los als vostres espais per dormir!