Creixell Design Showdown 2023

Creixell Design Showdown és el concurs de disseny més esperat de l’any. Si ets un estudiant d’arquitectura, disseny o interiorisme, aquesta és la teva oportunitat de demostrar el teu talent i creativitat al món.

El concurs es durà a terme el 28 d’octubre del 2023 entre Begur i Palafrugell, una ciutat ubicada a la costa de Girona. L’esdeveniment reunirà un grup de joves dissenyadors que competiran per un premi en metàl·lic.

L’objectiu del concurs és que els participants puguin demostrar la capacitat de disseny i creativitat en la creació d’un projecte real. Els participants hauran de dissenyar un projecte que compleixi les necessitats de l’espai assignat i les normes del concurs.

El jurat estarà compost per un grup d’experts en disseny, arquitectura i interiorisme, que avaluaran els projectes dels participants i seleccionaran els guanyadors. A més, els participants tindran l’oportunitat de conèixer aquests experts i rebre consells i crítiques constructives.

El concurs serà un esdeveniment emocionant i ple d’energia, on els participants podran mostrar les seves habilitats i fer contactes a la indústria del disseny. A més, l’esdeveniment comptarà amb activitats i entreteniments per a tots els assistents.

Per participar-hi, cal omplir el formulari d’inscripció en línia i enviar el projecte abans de la data límit. Els participants hauran de complir totes les normes del concurs i enviar els seus projectes en format digital. Per a que es dugui a terme el concurs hi haurà d’haver-hi un mínim de 5 grups participants.

No perdis l’oportunitat de demostrar el teu talent al Creixell Design Showdown, registra’t ara i prepara’t per competir!

Consulta les bases del concurs aquí:

Bases

Per inscriure’t envía un email a concurs@creixellcreixell.cat amb:

  • Nom de l’equip
  • Nom dels integrants de l’equip (màx 3 persones)
  • E-mail de contacte
  • Telèfon de contacte
  • Escola o universitat a la que tens la matrícula
  • Població

Date

Oct 28 2023
Expired!

Time

09:00 - 19:00

Location

Showroom Creixell
Category
QR Code