Cuines de disseny negres

Entre les tendències de colors de cuina futures, les Cuines de disseny negres es troben entre els que més tendència tenen i hi ha una bona raó per ser-ho! Aquesta combinació de colors i acabats és increïblement versàtil. Voleu un estil minimalista i modern? El negre mat li pot donar aquest punt que busques. També és una manera excel·lent de fer que la cuina sembli elegant. El millor és que no ha de ser-ho tot sobre els armaris de la cuina. Si bé els armaris en negre mat són una elecció popular, hi ha moltes altres maneres d’afegir aquest color a la vostra cuina.

A continuació, es mostren algunes idees!

Electrodomèstics negre mat

Poques coses confirmen un color negre mat com pot ser en els electrodomèstics. Per aportar un toc de negre mat a la cuina, voldreu utilitzar-lo per donar contrastos. Combina-ho amb armaris blancs o en un color gris clar perquè destaquin. També existeix un potencial per contrastar els acabats. Per exemple, dibuixant contrastos entre armaris de color blanc brillant amb poms i tirants de color negre mat.

Fins i tot els fabricants d’aparells electrònics estan aconseguint aquesta tendència. Neveres, forns, rentaplats: podeu triar cadascun d’aquests acabats per combinar el vostre armari o un contrast directe amb els armaris. Compreu en qualsevol lloc i trobareu electrodomèstics en negre sòlid, així com els que tenen color negre amb accents de metall raspallat.

Cuines negres de disseny

Una pica negre?

Quan pensem en piques, normalment pensem en acer inoxidable, tot i que últimament hi han altres materials que s’han anat fent més populars també, especialment els embornals esmaltats. Les piques negres potèncien aquesta tendència i van un pas més enllà. En lloc d’un acabat esmaltat brillant, definitivament podeu fer un apunt en negre. I per tal que la pica destaqui realment com a mostra, penseu en els electrodomèstics que utilitzeu. Per descomptat, sempre es pot combinar la pica amb una aixeta negra.

Posa el color negre mat a la paret

Alguns dels dissenys més interessants visualment són els que presenten contrastos clars entre els colors de la paret i els colors de l’armari. El negre mat funciona perfectament en una cuina on els armaris o fins i tot el terra i el sostre són blancs o tenen una tonalitat clara. I si no voleu que tot quedi massa negre, sempre podeu utilitzar-lo com per accentuar una paret. Només cal escollir una paret de la cuina per a aquest acabat o utilitzar-la com a part posterior.

Afegiu aquest acabat a la vostra decoració

Hi ha moltes maneres d’afegir el negre a la cuina sense fer una remodelació completa. Porteu aquest acabat a través dels accessoris de llum. Els llums penjants amb tons negres aporten un aspecte elegant a la vostra cuina. Els gerros, bols i altres articles petits fan de gran aparador.

El negre pot ser un color intimidant per treballar. Massa condueix a una cuina fosca i pesada, però pot ser que no es destaqui suficientment per impactar si no es col·loca amb prudència.

Quina és la millor manera de dissenyar una cuina entorn de la tendència del negre mat?

Es tracta de barrejar i fer coincidir.

Si els vostres armaris són de color negre, voldreu parets, terres i sostres a una altra nivell. Els contrastos, com a exemple en blanc i negre, poden fer una declaració en negreta, però també podeu fer cap color. Per exemple, podeu fer un aspecte per capes instal·lant un terra de fusta natural amb armaris negres i parets blanques.

Com que el negre pot ser un matís tan dominant, el millor és col·locar-lo on vulgueu cridar l’atenció. Així, si voleu que el taulell o la part posterior de la cuina siguin el punt focal, utilitzeu aquí el negre i alleugeriu la mirada a tota la resta de l’habitacle amb diferents matisos en qualsevol altre lloc.

Penseu-hi en termes de fer una declaració. Allà on vulgueu anar en negreta, utilitzeu el negre i, a continuació, utilitzeu altres colors i acabats per proporcionar equilibri o contrast. De vegades, tot el que necessiteu són només algunes de les opcions (com ara llums penjolls, bols i altres tocaments) per donar a la vostra cuina un aspecte elegant i elegant que ve amb aquest acabat.

No dubteu en ser creatius amb aquest matís i acabar de combinar! El negre es pot afegir al vostre tema de tantes maneres interessants i inusuals que, certament, hi haurà moltes maneres fantàstiques d’incorporar aquesta tendència a les vostres Cuines de disseny negres.