Com triar el mirall de bany que millor s’adapta a les teves necessitats

Pot semblar que un mirall del bany no necessiti tanta consideració, però el tipus de mirall que heu triat per al vostre bany pot tenir un efecte dràstic en la sensació general del bany. Hi ha moltes coses a tenir en compte a l’hora de triar un mirall de bany. També hi ha moltes opcions, així que un cop reduïes les possibilitats, segur que trobaràs el que estàs buscant. Tingueu en compte els següents consells per triar el mirall del vostre bany.

Mida

Basa la mida del teu mirall en funció de la mida del bany. No voldreu que sigui massa petit, però un mirall massa gran pot tapar la paret i pot fer que el vostre bany sembli equilibrat. Mesureu també l’alçada. No voldreu comprar un mirall i tornar a casa per trobar que és massa alt per encaixar-lo o que s’hagi quedat curt.

triar un mirall de bany

Forma

Decidiu si voleu un mirall rectangular o ovalat. Aquestes són les formes més comunes, però també hi ha moltes formes úniques com per exemple hexagonals. Realment podeu col·locar el mirall com una obra d’art al vostre bany, així que no us sentiu limitats per la forma.

Marc

Si escolliu un mirall gran, és possible que el marc no sigui necessari si ocupa la longitud total del moble de bany i toca tant la vora del moble com al sostre. Tanmateix, si el mirall és més petit, un marc pot fer que el mirall sembli personalitzat, ja que coincidirà amb l’armari o la decoració del bany.

Color

Si teniu un mirall emmarcat, assegureu-vos que el color s’adiu amb la resta del bany. Molts coincideixen el marc amb el color del moble de bany, però podeu trencar els esquemes i escollir un color que contrasti amb els colors del bany de manera estètica.

Disseny general

Escolliu un mirall que tingui una mica de caràcter si voleu donar personalitat al vostre bany. Per a alguns banys, un mirall simple és millor, però si el seu disseny ho permet, un mirall únic realment engruirà els visitants i augmentarà el tema general del bany.

Emmagatzematge addicional

Un mirall és també una bona manera d’aconseguir una mica d’emmagatzematge addicional al bany. Un petit mirall a una prestatgeria de fusta afegeix prestatgeries suficients per compensar la manca de contra espai sense assumir l’espai. Si teniu un prestatge d’emmagatzematge, penseu fer-ne un mirall a mida. Podeu personalitzar el color de la pintura i escollir el mirall adequat per a un projecte ràpid que pot afegir un element fantàstic al vostre bany.

Formes divertides

Hi ha models extremadament modern, de manera que s’hi pot encaixar un mirall de forma divertida. Pot ser que un únic mirall no hagi estat suficient per la longitud del moble de bany, de manera que en lloc d’afegir un segon mirall o escollir un mirall més gran, es poden col·locar tres miralls uns al costat dels altres.

Acabats Metàl·lics

El vostre mirall us ofereix l’oportunitat de triar colors i acabats que potser no funcionen a la resta del bany. Un mirall acabat metàl·lic pot tenir un aspecte excel·lent sobre les rajoles. El moble de bany que presenta tons més neutres, ajuda a equilibrar la sala. Els acabats metàl·lics poden ser massa atrevits per utilitzar-los amb un moble de bany classic o a tota la sala, però poden donar un toc divertit.

Miralls dobles

Però aquests miralls emmarcats de fusta ajuden a crear un aspecte més personalitzat i també permeten crear un emmagatzematge extra entre ells. Si teniu mobles personalitzats construïts per al vostre bany, assegureu-vos de tenir en compte també marcs de miralls personalitzats per tenir un aspecte uniforme.

Mida completa

Si afegiu un mirall gran i sense marc al bany, assegureu-vos que la mida és perfecta. Un mirall gran us semblarà incòmode si és només una mica més llarg o curt per al vostre bany. També assegureu-vos que arribi al sostre. Això ajudarà a reflectir la llum i crear un aspecte perfecte.

Com veieu, triar un mirall de bany pot tenir força efectes en l’aspecte del vostre bany. Divertiu-vos mentre busqueu miralls per al vostre bany i recordeu que no us limitareu només a un mirall rectangular bàsic.