Escollir el vàter perfecte

De mitjana, anem al bany unes sis vegades al dia; per la qual cosa és important triar el lavabo adequat a les vostres preferències i necessitats. Hem preguntat als nostres comercials d’inodors, distribuïdor i minoristes de conegudes marques de sanitaris i accessoris, algunes preguntes per ajudar-vos a tenir una millor idea de què heu de mirar al comprar un lavabo i com escollir vàter perfecte.

Quins tipus d’inodors podem trobar?

Hi ha dos tipus principals: els inodors que estan muntats a terra i els inodors penjats a la paret (que, com el seu nom indica, que estan units a la paret). Per a aquest últim, la càrrega de la tassa i l’usuari es transfereixen a un marc de suport que s’amaga darrere la paret.

El tipus de WC que trieu vindrà determinat segons el tipus de canalització que tingueu a casa.

escollir l'inodor perfecte

Quin tipus de canalització tinc a casa?

Esbrineu la distància de la trampa (la distància des del centre de la sortida de descàrrega al terra fins a la paret) d’aquesta manera es podrà determinar quins models s’ajusten a les dimensions. Per a habitatges amb sortida de descàrrega a la paret; teniu l’opció de seleccionar un WC penjat a la paret (que només es pot utilitzar amb aquestes trampes).

Els wc penjats a la paret cada cop són més populars; ja que creen un aspecte desenfrenat ja que no son tan voluminosos, a més permeten netejar més fàcilment el terra del bany. Això pot ser clau per escollir el vàter perfecte.

Què és una cisterna oculta?

Es tracta d’un dipòsit d’aigua fixat al WC i amagat a la paret, per sobre del marc de suport del WC (també l’anomenarem bastidor).

Alguns propietaris requereixen models que tinguin cisternes encobertes ja que la distància de la trampa està massa lluny perquè la unitat de WC s’instal·li directament a la paret.

Quins són els sistemes de descàrrega que puc triar?

Dipòsit dual o doble descàrrega vol dir que el sanitari té dos botons de descàrrega d’aigua: una per als residus sòlids i una altra per als residus líquids. Els dos tipus de residus requereixen diferents quantitats d’aigua per netejar de manera efectiva i un vàter de doble descàrrega et permet utilitzar només la quantitat d’aigua necessària i tenir un gran estalvi de la mateixa.

Disminuir l’ús d’aigua a casa teva és més fàcil del que creus. Si estàs pensant en renovar el teu sanitari, seria una bona opció instal·lar les dues alternatives de descàrrega. On no només estalviaràs diners sinó que també ajudes a cuidar la nostra aigua potable.

Amb aquesta informació, ja tindreu una lleugera idea per fer la vostra selecció.

Visiteu el nostre showroom per escollir el vàter perfecte; o demaneu-nos més informació sobre Com escollir l’inodor perfecte, trobareu marques com:

  • Duravit
  • Porcelanosa
  • Catalano
  • Roca
Més Informació