Com dissenyar el vestidor perfecte

Tenir un ampli vestidor a casa us pot resultar molt més divertit. Podeu gaudir de preparar-vos per a una cita o anar a la feina, mentre que tot el vostre armari, calçat i accessoris es guarden a una habitació. Consulteu els següents consells que tenim per vosaltres per poder dissenyar el vestidor perfecte.

dissenyar el vestidor perfecte

Vestidor Doca

Mida

En primer lloc, haurieu de decidir la grandària del vestidor. Tingueu en compte l’organització, tant si tindrà més prestatges com si posareu la major part de la roba als bastidors. Les golfes i soterranis són perfectes per convertir-ho en vestidor, per què no transformar una d’aquestes habitacions en un fabulós armari? Si viviu en un apartament, trobeu un petit espai que es pugui personalitzar per adaptar-se a les vostres necessitats d’emmagatzematge i armari. Per exemple, penseu com tornar a posar una paret sencera en un passadís o un dormitori en un bonic vestidor.

Decoració

Per aquells que tingueu l’oportunitat de transformar tota una habitació en un vestidor, afegir mobles i decoracions és una opció fantàstica. Inspira’t en els vestidors més famosos i posa sofàs, catifes de pell falsa o un tocador al centre de la sala. Podeu emmagatzemar accessoris i maquillatge als calaixos de l’illa, així que assegureu-vos que en compreu un d’ampli espai. D’aquesta manera, tots els cinturons, mocadors i joies delicades es poden col·locar dins dels calaixos i no haureu de passar temps buscant-los.

Quan es tracta d’emmagatzematge, assegureu-vos que tingueu prestatges i armaris de cap a baix, de manera que aprofiteu al màxim l’espai. Això també és fantàstic per a l’organització, ja que els prestatges superiors són perfectes per guardar l’armari i el calçat que no porteu sovint. Les barres retràctils poden ser molt útils ja que poden ajudar-vos a ajustar l’alçada de l’armari.

A més, col·loca bastidors de paret a paret i tanca l’espai amb la porta amb un mirall a l’exterior. Si no teniu espai per a un gran mirall a l’habitació, poseu-ne un parell a les portes de l’armari. D’aquesta manera tindreu un gran mirall perquè pugueu gaudir de provar-vos la roba al davant.

Il·luminació

La il·luminació és fonamental per a totes les parts de la llar, per la qual cosa el vestidor no ha de ser una excepció. La llum natural és sempre la millor opció, així que si teniu l’oportunitat d’instal·lar finestres grans, feu-ho. Si no sou tan afortunats, els downlights led d’alta qualitat són una excel·lent alternativa. Il·luminaran perfectament l’espai i us permetran gaudir de provar diferents vestits cada vegada.

Mobles

Si ja heu afegit tots els prestatges, bastidors i illes i encara voleu afegir una mica d’estil al vostre vestidor, proveu d’afegir una taula de maquillatge. Poseu-lo just davant de la finestra perquè pugueu aplicar el maquillatge perfectament. Un otomà de vellut i una butaca a la cantonada poden ser l’afegit perfecte a l’interior, convertint el vestidor en un lloc fantàstic per passar l’estona i estar al vostre compte amb el vostre preciós armari.

Podem dissenyar el vestidor perfecte

Tenir un gran vestidor pot ser una autèntica delícia. Seguiu aquests suggeriments i decoreu l’habitació amb estil. Veureu que vestir-se serà molt més emocionant i passareu molt menys temps per preparar-vos per a una cita quan tot estigui al seu lloc.

Comencem a dissenyar el vestidor perfecte