Com decorar casa teva per nadal

El Nadal és a la volta de la cantonada, però no us heu de preocupar si us sentiu o no preparats; perquè encara hi ha molt de temps per celebrar-ho i fer festes. Així doncs; perquè les coses siguin una mica més fàcils i garanteixin la celebració amb estil de la temporada festiva, hem elaborat una guia útil plena d’idees sobre Com decorar casa teva per nadal

Entre preparar el menjar; assistir a mercats nadalencs i comprar els regals dels teus éssers estimats, transformar la casa en un país de meravelles d’hivern és una manera fantàstica d’abraçar l’esperit d’aquesta festivitat; però pot tenir molta feina.

Colors populars

L’elecció de l’esquema de colors adequat pot ser difícil; sobretot quan desitgeu que diferents habitacions evoquin estats d’ànim diferents. Si bé l’or, el vermell i el verd; o el plata i el blanc són opcions clàssiques que tindran un aspecte elegant a la majoria de les cases, en els darrers anys hi ha hagut una afluència de noves opcions de colors, inclòs el negre.

Aquest any hem tingut un gran augment en la quantitat de sol·licitud de negres i questa és la tendència.

Un altre color popular d’aquest any ha estat el marró caixmir: que funciona molt bé amb altres colors com ara daurats mat o cremes de perles. És una paleta molt subtil i silenciada; que sembla molt elegant i atemporal.

Sens dubte, l’atractiu principal de qualsevol interior festiu, és l’arbre de Nadal i hauria de ser el primer que entri per la porta a l’hora de decorar la vostra llar; però si us decanteu per una versió real o artificial això ja és una preferència personal i que ha d’estar lligada amb el medi ambient.

Plantegeu-vos en anar a granges d’arbres de Nadal sostenibles locals.

Com decorar casa teva per nadal

En lloc d’optar per l’arbre més simètric del grup, pensa ‘a natural’ i opta per una cosa una mica més asimètrica per donar-li una sensació més natural i rústica. Un cop hagis triat l’arbre, és hora de començar a decorar-lo. El millor lloc per començar aquesta decoració és fer un plantejament amb un esquema i un tema.

A l’hora de fer un esquema, pots arribar a coordinar totes les teves decoracions de nadal amb les de casa teva en termes de colors. D’aquesta manera, el teu arbre semblarà més part de la casa que no pas com una cosa temporal.

De la mateixa manera, l’arbre és la glòria que corona de les vostres decoracions nadalenques, de manera que tenir-ne un de temàtic farà que es vegi polit.

Pots optar per un tema relacionat amb la natura, fent que quedi ple de roses, aus i papallones, moltes de les quals no són decoracions nadalenques reals. No hi ha normes que diguin que només pots penjar decoracions nadalenques al teu arbre, tot passa i un arbre amb alguna cosa diferent us semblarà individual i interessant.

La sala d’estar

Per a moltes persones, la saleta d’estar és el centre de l’acció, on passareu moltes vetllades al vespre al costat del foc si en teniu, o reunits amb els que més estimeu. Per tant; quan es tracta d’una decoració nadalenca; no us hauria de sorprendre que la saleta sigui el més destacat de la casa.

Per això, una recomanació és transformar la vostra saleta en un país de meravelles botàniques.

Els jacints donen a l’habitació un olor encisador. Mantingueu-los senzills i blancs, traieu-ne la terra i poseu-los en un gerro especial de jacint perquè les arrels es posin a l’aigua.

Feu una declaració amb verdor i flors primes. Si utilitzeu la xemeneia; les flors reals no duraran, però la verdor com les branques i els eucaliptus seràn més resistent a l’escalfor.

No us preocupeu de ser nets o fins i tot simètrics; hi ha molta tendència a tenir un aspecte més natural amb les fulles per sobre penjades del mantell.

El menjador

Quan es tracta del menjador, voldreu que la taula sigui el centre de tot, per això; l’única manera de recórrer a cridar l’atenció és amb les espelmes.

Pots utilitzar el color d’or; és opulent i fa que la teva taula brilli sota la llum de les espelmes. Utilitzar un drap blanc i omplir l’espai del centre amb verdor de l’exterior com un jardí; flors; baies i espelmes.

Podeu posar espelmes en gerres (per seguretat) o en suports. Simplement, no tingueu res massa alt; recordeu que heu d’arribar amb la mà per agafar els turrons i les neules o brindar amb cava.

Com decorar casa teva per nadal

El rebedor

El rebedor és el primer habitacle que veuran els vostres convidats a mesura que entren a casa vostra; per la qual cosa és important no oblidar-vos d’afegir una mica d’elements festius aquí.

Si coloques garlandes al voltant de la porta principal; tant per dins com per fora crearàs una impressió molt càlida i acollidora a l’hora d’entrar i sortir, i tindras un gran impacte visual tant de dia com de nit.

Si teniu una consola. Un gerro amb una branca senzilla amb boletes que hi pengin i més llums de fades també pot ser una gran benvinguda per als vostres convidats . Afegiu també un bol ple de monedes d’or de xocolata.

El dormitori

Si voleu transformar el vostre dormitori o habitació en un refugi relaxant i festiu per una època nadalenca pots afegir una senzilla cadena de llums. Té la temptació detrencar amb tot? Aleshores, per què no hi poses un arbre de Nadal petit?

Un al fons de la finestra omplirà la vostra habitació amb un aroma excel·lent i ajudarà el vostre dormitori a sentir-se més festiu quan arribi el moment d’obrir els regals.

El dormitori també és un lloc ideal per ajudar als nens a sentir-se inclosos en la diversió festiva.

Si tens nens petits que salten al teu llit per despertar-te al matí de Nadal, això podria ser un inici bonic per al teu dia de Nadal.

Una bona decoració per utilitzar al llit és penjar estrelles i flocs de neu. Això donarà al dormitori una sensació màgica al matí de Nadal.

Esperem que els nostres consells sobre Com decorar casa teva per nadal t’hagin despertat una mica més l’esperit decoratiu del nadal.