Ceràmica Living, la pell de la teva llar

La ceràmica Living es guia pel desig de crear solucions ceràmiques versàtils per l’interiorisme i l’arquitectura. Els recobriments de sòls, parets, fogons, esglaons… en definitiva són la pell de les nostres llars i espais públics; i creiem que
cal cuidar-los i prestar-los atenció.

Sentim veritable passió pel bon disseny i per això us mostrem aquesta marca que aposta per un material que facilita l’obtenció de recursos originals i pràctics, com és la ceràmica. Living crea productes que responen a les exigències actuals, adaptades a les necessitats dels usuaris i d’acord amb les noves tendències.

ceramica a la paret

https://www.instagram.com/livingceramics/

La Ceràmica Living ens ofereix dos productes

  • El porcellànic de massa acolorida, idoni per a exteriors i interiors en formats que van des de mosaics de 5×5 fins a peces de 60×180 cm
  • La pasta blanca esmaltada en mesures des dels 7,5×15 fins a màxims de 40×120 cm.

El compromís amb el disseny d’avantguarda està assegurat conjugant la creativitat amb les possibilitats infinites de la ceràmica capaç d’afrontar els reptes actuals.

Ceràmica a la paret!

Les vuit col·leccions que té la ceràmica Living proposa una plena barreja de materials i acabats. Estan concebudes com
un tot, de manera que resulta senzill combinar unes amb les altres, independentment de la col·lecció i l’elecció cromàtica.

Són col·leccions que segueixen la línia actual d’unió de diferents superfícies. L’experimentació amb aquesta mixtura de textures és el leit motif que dóna peu a una concepció material de les peces. Sofisticats acabats aconseguits a través d’un joc amb la matèria i un disseny evolucionat. Atreveix-te a posar porcellànic imitació fusta a la paret!

El resultat

Materials que aporten poesia a la vida quotidiana. Tots ells amb el mateix gruix, el que permet combinacions quasi infinites. Totes les col·leccions es troben en una àmplia varietat de formats, responent a les exigències d’arquitectura del moment. Utilitzen tecnologies actuals com impressió digital en colors ceràmics, i mètodes a l’avantguarda de la tècnica, com la impressió directa en esmalts, que han permès crear dissenys lleugers i bells, de gran personalitat i amb acabats i textures inèdites.

ceràmica living

https://www.instagram.com/livingceramics/

Més informació