Avantatges dels terres vinílics

Heu treballat durant anys per convertir la vostra casa en una llar com deu mana. Recordeu l’alegria de triar el color de la pintura del vostre dormitori, escollint mobles que indueixen l’enveja a instagram i, fins i tot, instal·leu la millor de les llums per donar al vostre menjador un punt focal especial. Tot i que teniu molta cura de casa vostra, les coses no semblen tan fabuloses com ho van fer quan us vau traslladar per primer cop. Sabeu que la vostra llar necessita una mica d’actualització i voleu començar per transformar el terra.

Heu llegit molt sobre les diferents opcions disponibles i teniu una pregunta important:

  • Què són els terres vinílics i per què s’han popularitzat en els últims anys?

Potser us esteu preparant per posar casa vostra al mercat i voleu obtenir més informació sobre les maneres més efectives d’augmentar-ne el valor. Potser fa poc que heu augmentat la família i esteu buscant un pis una mica més sofert. Siguin quins siguin els motius pels quals repenseu els terres, heu vingut al lloc adequat per obtenir consells. Aquí, tractarem els avantatges dels terres vinílics, com mantenir-los i molt més.

Què és el terra vinílic?

Abans de comentar els avantatges principals dels terres vinílics, assegureu-vos que tingueu clara la seva definició. Aleshores, què és el paviment de vinil?

El vinil és un tipus de sòl que està fabricat amb materials sintètics com la fibra de vidre, el  vinil de PVC i un plastificant. És especialment resistent perquè està fabricat amb diverses capes i té un nucli gruixut per mantenir-te còmode quan camines.

El terra de vinil és especialment buscat per la seva resistència a la humitat. Molts propietaris busquen terres de vinil i laminats, però la veritat és que són molt diferents.

Tot i que el parquet laminat ha estat una opció popular per al terra, l’augment del terra de vinil de luxe va transformar completament la manera en què els consumidors avaluen els terres vinílics i laminats.

El paviment de vinil d’avui dia és més gruixut que el passat, cosa que significa que no només és resistent a l’aigua, sinó que sol ser completament impermeable. Normalment, els paviments de vinil poden ser de fins a 5 mm de gruix.

A diferència del terra laminat, els terres de vinil també ofereixen certa versatilitat. Podeu utilitzar terres de vinil a la vostra cuina, safareig, bany, saló i menjador, i fins i tot a la vostra habitació.

A més, el paviment de vinil actual té un aspecte gairebé idèntic a la fusta, a la ceràmica, a les rajoles i a la pedra i inclou nombroses textures i tons perquè no se sentirà limitat en les vostres opcions de disseny.

Ara que coneixeu els fonaments bàsics més importants de les opcions de terres vinílics, parlem dels diferents tipus de paviments de vinil.

Els principals tipus de terres vinílics

Quan parlem dels tipus de paviments de vinil disponibles avui en dia, no ens referim realment a l’aspecte o a la textura del paviment en sí.

En canvi, ens referim a la forma en què s’instal·la el terra de vinil a casa vostra.

Podreu triar entre dos tipus principals: els paviments de vinil de xapes i els paviments de panells. Si busqueu un terra que imiti l’aspecte de terres de ceràmica o llistons de fusta, és probable que vingueu a buscar l’opció del panell.

Els panells també són una excel·lent opció per a estades amb gran trànsit o habitacions amb molta humitat.

Si busqueu un terra de vinil amb un procés d’instal·lació senzill, llavors us proposem que opteu per vinil de xapa.

Sigui quina sigui l’opció que trieu, no poseu mai un nou paviment de vinil sobre un antic i assegureu-vos que la base posterior sigui el més llisa possible. Per aquesta raó, la majoria d’experts suggereixen que col·loqueu contraxapats a sota dels sòls de vinil.

Sempre heu d’eliminar  qualsevol catifa, linòleum i suro abans de posar el nou sòl de vinil.

A més, sempre assegureu-vos que la base sigui forta, seca i que no contingui esquerdes ni protuberàncies per obtenir els millors resultats.

Comprendre els avantatges dels terres de vinil

Ara que coneixeu més sobre què és el paviment de vinil, teniu una pregunta més:

  • Com és útil el paviment de vinil?

L’objectiu de triar els terres vinílics és la infinitat d’avantatges sobre qualsevol altre tipus de material. En aquesta secció, aprofundim en algunes de les principals raons per les quals el vinil és el camí a seguir.

Al final, apostem que estareu especialment convençuts de provar els paviments de vinil.

És assequible

Sobretot si el nou paviment és només un dels molts futurs projectes de millora de la llar que necessiteu completar, sabem que esteu buscant opcions que us ajudin a disminuir els costos.

Els paviments de vinil són molt més assequibles que les opcions de fusta, pedra i ceràmica.

Tot i això, els terres de vinil de luxe actual estan tan ben fets que molta gent diu que ni tan sols es pot veure la diferència entre tots dos.

Us proposem que cerqueu terres amb vores bisellades per obtenir un aspecte encara més natural.

Simplement, no hi ha cap raó per la qual pagueu més quan el vinil és tan bo com aquells materials per a paviments més preuats.

És fàcil d’instal·lar

Tant si sou experts en bricolatge com si els vostres projectes de millora de cases sempre acaben en desastres, haureu de plantejar-vos anar amb paviments de vinil a causa del fàcil que és instal·lar.

Busqueu taulons que es col·loquin i facin clic junts, escurçant hores de frustració del temps d’instal·lació del sòl.

Especialment si estàs mirant de mantenir els teus baixos costos, es basen en els terres de vinil de luxe per a un procés d’instal·lació que fins i tot  es  pot col·locar pel teu compte.

Gaudeix d’innombrables opcions de disseny 

Tot i que el terra de fusta és bonic, ràpidament podeu començar a sentir com si estiguéssiu una mica limitats en les vostres opcions de disseny.

No és el cas dels terres de vinil.

A més de taulons de vinil que imiten l’aspecte de nombroses taques de terra de fusta, també oferim opcions per imitar l’aspecte de ceràmica. Trieu entre blancs, negres, marrons i molt més.

No heu de triar com voleu que es vegi la vostra casa en funció de les opcions de paviment limitades.

És còmode

Sabem que voleu sentir-vos còmodes a casa vostra.

Especialment a l’hivern, però, pot ser una mica divertit caminar pels seus terres descalços. El terra del vinil no deixarà que et congelis.

El millor de tot, però, és que molts taulons de vinil compten amb una capa de revestiment addicional. Això us permet estar especialment còmodes quan camineu, cosa que pot ser difícil amb terres de ceràmica i fusta.

Si teniu els més petits que són propensos a relliscar i caure, aquesta suavitat pot marcar la diferència.

A més, la comoditat inclou una certa durabilitat.

És resistent a les taques 

Tens fills, mascotes o persones simplement desordenades a casa teva?

Si és així, sabem que l’últim que voleu fer passar-vos tot el temps netejant el terra.

Amb els terres vinílics, no hauràs de fer-ho. És naturalment resistent a les taques. Si actues ràpidament, només haureu de netejar-ho.

I si us preocupen les ratllades? Busqueu taulons que tinguin una capa addicional de poliuretà, que ajudi a prevenir les rascades. El vostre terra ha de facilitar la protecció de la vostra inversió.

És ecològic

Sobretot al món actual, tothom és una mica més prudent sobre el seu impacte en el medi ambient.

El terra de vinil esta pensat en el futur, de manera que no contenen ftalat i han passat proves antibacterianes rigoroses.

També tenen una qualificació A + a la prova de VOC.

És durador

Potser el millor de tots els avantatges dels terres vinílics és la seva durabilitat en general.

Tant si l’utilitzeu en un espai comercial com a casa vostra, podem oferir-vos una garantia competitiva sobre el paviment de vinil que ens adquireix.

Us recomanem que l’utilitzeu en habitacions propenses a vessaments, com ara el safareig, el bany o la cuina.

Desavantatges potencials dels sòls de vinil

Certament, no hi ha massa desavantatges en els paviments de vinil.

Tanmateix, si no esteu disposat a preparar-vos adequadament la capa base abans d’instal·lar el terra de vinil, podríeu tenir problemes.

El motiu és que si teniu bonys, protuberàncies i superfícies desiguals a la capa base, es podran dur els terres de vinil. Tot i que passarà molt de temps, és possible que comencin a aparèixer grumolls i espits que apareixen al sòl de vinil sense la preparació adequada de la capa base.

En cas de dubte, deixeu sempre que un professional prepari la superfície per a vosaltres.

Si és possible, no exposeu el terre de vinil a la llum solar directa i constant, ja que això pot provocar una decoloració. Invertiu en persianes i cortines per protegir el sòl i perquè tots els  vostres domicilis siguin més segurs i còmodes.

La bona notícia és que invertir en terres de vinil de gran qualitat i de luxe, des del primer moment, significa que és molt menys propens a afrontar qualsevol tipus de decoloració.

Com mantenir els teus paviments de vinil

Ara que teniu un nou terra de vinil  a casa vostra, sabem que voleu saber com cuidar-lo.

La bona notícia és que els paviments de vinil no requereixen un manteniment intens i que, gràcies a la seva durabilitat i resistència a l’aigua, no és probable que necessiteu reparacions greus.

Dit això, encara s’apliquen normes de sentit comú.

Netegeu els ruixats d’aigua el més ràpidament possible i poseu coixinets en els fons de les potes dels mobles per evitar esgarrapades. Com que el cautxú i el PVC no són especialment compatibles, eviteu utilitzar catifes amb folres de goma o mobles que portin rodes de goma.

Sempre que necessiteu moure els mobles, utilitzeu un drap per no fer malbé el terra.

Podeu mantenir fàcilment els vostres terres amb una fregona i un aspirador.

Curiosament, el vinagre de sidra de poma és un agent de neteja segur i eficaç per als vostres terres de vinil, perquè l’acidesa dins del vinagre pot tallar la brutícia. Només heu d’assegurar-vos que utilitzeu només productes netejadors suaus al vostre pis si opteu per una cosa que podeu comprar a la botiga.

Aquesta publicació  ofereix alguns altres excel·lents consells sobre la millor manera de mantenir els seus terres de vinil en forma de punta.

De qualsevol forma, sabem que us encantarà no haver de fer gairebé tant manteniment i neteja com en el passat.

A punt per experimentar els avantatges del paviment vinílic?

Aquest post no només us haurà ajudat a respondre a la pregunta: “Què és el paviment vinílic?”, Sinó que també us pot ensenyar més sobre els nombrosos avantatges de la instal·lació de terres de vinil a casa vostra.

El terra de vinil pot ser bastant luxós, a la vegada que és assequible, funciona per a qualsevol habitació de la vostra llar i teniu opcions d’estil aparentment il·limitades. Independentment del vostre esquema de decoració, no tindreu cap problema per trobar el terra.

Tot i això, no vol dir que el terra de vinil sigui adequat per a tothom.

Potser aquesta publicació t’ha fet adonar que el terra de vinil no és la millor opció per a la teva casa actual.

No patiu.

Tenim un munt d’altres opcions de terres que s’ajusten perfectament, com ara  parquet de fusta natural, terres de gres porcel·lànic, terres laminats i molt més.

Visiteu el nostre showroom d’arquitectura per conèixer més sobre els nostres productes increïbles i obtenir consells sobre com podem ajudar-vos a transformar l’aspecte de casa vostra.