Avantatges dels plats de dutxa de resina

Estàs pensant a canviar el plat de dutxa? En aquest cas és possible que estigueu interessats en comprar un plat de dutxa de resina o gelcoat, ja que és un material ple d’avantatges. Són una alternativa que cada cop és més popular als acrílics, a la porcellana o a l’acer. Per descomptat, cal caminar amb peus de plom perquè hi pot haver diferències importants entre els plats de dutxa de resina que es comercialitzen avui en dia. Aquests són els Avantatges dels plats de dutxa de resina:

Caliu

No tenen res a veure amb la porcellana o l’acer. La sensació dels peus és més càlida, de manera que no tindreu aquesta desagradable sensació d’entrar a la dutxa i desitjar que l’aigua ja sigui calenta.

Rigidesa

Si el plat és especialment gran, agraireu que transmeti rigidesa. Fins fa poc això era una cosa que només podia oferir porcellana, però la resina s’ha convertit en el millor aliat d’aquells que no els agrada la sensació de fragilitat i inestabilitat quan caminen sobre un plat de dutxa.

plat de dutxa de resina

plat de dutxa de resina

Impermeabilitat

La resina té qualitats impermeables, de manera que compleix la seva funció. Per descomptat, assegureu-vos de segellar bé les juntes per evitar problemes, en cas contrari no servirà de res que el material sigui impermeable. Avui, gràcies a la fabricació de plats de dutxa personalitzats, és molt probable que no hagis de recórrer a juntes.

Antilliscant

Sens dubte, és l’aspecte que més valoren els consumidors a l’hora de prendre una decisió de compra. Ningú vol relliscar, així que els fabricants han treballat molt en aquest sentit. La resina ha demostrat estar per sobre d’altres materials pel que fa a qualitats antilliscants.

Fàcil de netejar

El manteniment no ha de ser un mal de cap quan la dutxa és de resina. Tolera gairebé tots els productes de neteja del mercat, tot i que sempre s’ha de fer una ullada a les recomanacions del fabricant per evitar disgustos o ensurts.

Està bé que la resina sigui una opció molt funcional, però, i l’estètica? Només són coses bones. Es venen en una gran quantitat de colors i cal destacar la gran varietat de textures disponibles, com ara la pissarra, la pedra o el típic acabat llis. També hi ha dissenys extravagants, de manera que les possibilitats són gairebé infinites.

Instal·lació

En aquest moment no hi ha cap professional que no hagi tocat cap plat de dutxa de resina. Tothom es sorprèn de les facilitats que ofereixen a l’hora d’instal·lar-les, és tant fàcil que fins i tot es pot animar un particular amb una mica d’habilitat. Hi ajuda molt que ja vinguin amb els pendents que porten l’aigua directament al desguàs.

Alçada

Que la gent vulgui canviar de banyera a plat de dutxa sol respondre a una necessitat: facilitar l’accés a l’espai a la dutxa. La resina és el material estrella en aquest sentit, ja que parlem de 3 o 4 centímetres de gruix. Altres materials es mouen entre 8 i 13 centímetres.

Relació qualitat preu

Com sempre, hi ha més plats de dutxa de resina i no tan bons plats de dutxa de resina. El client ha de triar segons el seu pressupost, però en termes generals podem dir que es comercialitzen a preus molt competitius. Per tant, tinguem a ma les mides per a poder demanar un pressupost!

Necessiteu un pressupost?